• -->
 • Sponsorer

  Sponsor - Meny Albert Sponsor - Boreal Sponsor - Pizzabakeren Sponsor - Norengros Gustav Pedersen Sponsor - Coca Cola Sponsor - Franzefoss Gjenvinning Sponsor - Aquarama Bad Sponsor - Scandic Hotels

  PB Party (12-17 ÅR)

  PB Party er det store diskotek og konsertarrangementet vårt hvert år under Trollcup. Dette er for aldersgruppen 12-17 år og arrangeres i Gimlehallen lørdag kveld. Arrangementet er inkludert for spillere med deltakerkort. Yngre spillere med deltakerkort får på samme tid tilbud om bading i Aquarama Bad for voksne ledere, trenere og dommere har vi en egen ledersamling med god mat og rolige omgivelser i kantina på Universitetet i Agder.

  PB Party samler hvert år rundt 3500 ungdommer og gjør dette til Sørlandets største diskotekarrangement.

  Mange kjente artister har gjestet oss i årenes løp, bla. Briskeby, OnklP, Paperboys, Karpe Diem, Alejandro Fuentes, Marit Larsen, Erik og Kriss, Lazee, CirCuz, LidoLido og mange fler. Vi har hatt dansegrupper, jøglere og flammeslukere, ballongslipp og premier. Vi har også hatt kjente DJ'er som DJ Pulsedriver og vår egen faste DJarle. Arrangementet er selvsagt 100% rusfritt, og både politiet, vakter og et førstehjelpsteam sørger for at alt går trygt for seg.

  Utover høsten blir årets artister og program annonsert. Følg med på PB Party's egen hjemmeside pbparty.no og på deres Facebookside (Klikk gjerne "Bli med" på denne Facebook siden, så får du oppdatert info i nyhetsstrømmen din).

  PB Party websiden

  Her er noen bilder fra tidligere år :

   

  PB Party er sponset av Pizzabakeren som også selger pizza under arrangementet.