• -->
 • Sponsorer

  Sponsor - Meny Albert Sponsor - Boreal Sponsor - Pizzabakeren Sponsor - Norengros Gustav Pedersen Sponsor - Coca Cola Sponsor - Franzefoss Gjenvinning Sponsor - Aquarama Bad Sponsor - Scandic Hotels

  PB Party (12-17 ÅR)

  Pizzabakeren og IK Gimletroll har igjen gleden av å invitere til Sørlandets største, rusfrie, innendørs diskotek med konserter for unge mellom 12 og 17 år og arrangeres i år (2019) i Odderneshallen/Badmintonhallen lørdag kveld. Her blir det som vanlig diskotek og konsert. Arrangementet er inkludert for spillere med deltakerkort. I år blir det konferansier samt tidenes lengste artist line-up. Yngre spillere med deltakerkort får på samme tid tilbud om bading i Aquarama Bad. For voksne ledere, trenere og dommere har vi en egen ledersamling med god mat i klubblokalene til AK28 i Odderneshallen.

  Nytt i år er også at PB-Party har fått med seg med seg både Elkjøp og Retrocity. Sammen med Sport og Moro skal de fylle Odderneshallen med boblefotball, snake race, E-Sport og retro gamingkonsoller. Odderneshallen har åpent for alle fra kl. 14 på lørdag frem til kl. 18. Etter 18 er det kun åpent for cupdeltakerne. Det er også mulig kjente fjes vil dukke opp her i løpet av kvelden. Alle artistene annonseres etter hvert på www.pbparty.no.

  PB-Party har også inngått et samarbeid med Nexus. På fredagskveld inviteres cupens deltakere til PB-Party E-Sport warm-up som er en perfekt start på cuphelgen.

  Program:

  Fredag:
  Trollcup inviterer sine deltakere til sin E-Sport cafe i Odderneshallen. Åpningstidene er fra kl. 17:00 til kl. 21:00.
  Nexus på Facebook: https://www.facebook.com/nexuskrs/

  Lørdag:
  I år blir konsertene og diskoteket holdt i Badmintonhallen mens E-Sport og Sport og moro kommer til å holde til i Odderneshallen. Hallene har felles inngang og man kan fritt bevege seg mellom de to hallene. Odderneshallen er åpent mellom kl. 14 og 18 for alle. Inngang gratis. Kl. 18 må alle ut frem til 18:30. 18:30 åpnes begge hallene, men da kun for cupens deltakere. PB-Party-billett/bånd blir da sjekket ved inngangen. Arrangementet avsluttes kl. 23.
  Adresse: Badmintonhallen/Odderneshallen Kongsgård alle 33 C, 4631 Kristiansand
  Kart: https://goo.gl/maps/LVbLcPtDfnugFx6N8

  PB Party samler hvert år rundt 3500 ungdommer og gjør dette til Sørlandets største diskotekarrangement. Før har PBParty vært arrangert i Gimlehallen.

  Mange kjente artister har gjestet oss i årenes løp, bla. Briskeby, OnklP, Paperboys, Karpe Diem, Alejandro Fuentes, Marit Larsen, Erik og Kriss, Lazee, CirCuz, LidoLido og mange fler. Vi har hatt dansegrupper, jøglere og flammeslukere, ballongslipp og premier. Vi har også hatt kjente DJ'er som DJ Pulsedriver og vår egen faste DJarle. Arrangementet er selvsagt 100% rusfritt, og både politiet, vakter og et førstehjelpsteam sørger for at alt går trygt for seg.

  Utover høsten blir årets artister og program annonsert. Følg med på PB Party's egen hjemmeside pbparty.no og på deres Facebookside (Klikk gjerne "Bli med" på denne Facebook siden, så får du oppdatert info i nyhetsstrømmen din).

  PB Party websiden

  Her er noen bilder fra tidligere år :

   

  PB Party er sponset av Pizzabakeren som også selger pizza under arrangementet.